mandag 20. april 2009

Snublefoten Dimitar, anarki & kaos og slutten for Bryan Gunn

Etter en særdeles velfortjent påskeferie er Off the Perch tilbake med nytt krutt i støvla, og vi kan konstatere at alt snakk om the quintuple kan legges dødt. Everton knertet et ungt Manchester United-lag i straffekonkurransen i semifinalen i FA-cupen, som seg hør og bør når man så hvor mye innsats Dimitar Berbatov la ned i straffesparket sitt. Bulgareren virket like ivrig som en bløt ullsokk, og fikk Nicolas Anelkas ”forsøk” i fjorårets CL-finale til å se ut som legemliggjøringen av Churchills ord om blod, svette og tårer. Chelsea har tydeligvis funnet tilbake til vinneroppskriften, og fulgte opp en hysterisk Champions League-kvartfinale mot Liverpool med å slå Arsenal 2-1 i den andre semifinalen i FA-cupen. Dermed er det duket for Liverpools stolthet, nemlig Everton, mot Moskvas stolthet, Chelsea, i tidenes mest tradisjonsrike fotballcup. Off the Perch tipper at Chelsea vinner, at Paul Rideout ikke scorer for Everton og at John Terry sklir og bommer på straffe.

Norsk fotball, dere. 1-1 i alle kamper unntatt én, der fjorårets seriemester tapte hjemme mot fjorårets niendeplass. Etter at Rosenborg-dominansen brøt opp har det blitt totalt anarki i landets øverste liga, og det er klin umulig å tippe hvordan dette skal gå til slutt. Når tre av de fire nederste plassene befolkes av Vålerenga (seriemester 2005), Lillestrøm (cupmester 2007) og Brann (seriemester 2007) kan enhver bookmaker bli såra og vonbroten. Det er en GRUNN til at det heter Tippeligaen, for å si det slik! I Adeccoligaen (kanskje tidenes fjerneste navn på en liga – en vikarliga for Tippeligaen, eller hur?) har Nybergsund tatt over ledelsen fra Skeid, som mot alle odds fortsatt ikke har sluppet inn mål hittil i år. Artig! Adeccoligaen preges også av anarkistiske tendenser, idet Alta slo til med hele 5-0 borte mot Moss i helgen. Dette er altså samme Alta som tapte intet mindre enn 0-7 i forrige runde, borte mot Ham-Kam. Herrefred. Da er det desto mer interessant å se hva som skjer i 3. divisjon avdeling 6, hvor nyetablerte Gjøvik FF skal forsøke å hevde seg. Klubben ble dannet etter mye krangling, som seg hør og bør i Gjøvik- og Toten-området, og har plukket med seg de beste og mest lovende spillerne fra moderklubbene Gjøvik-Lyn og Vardal, som fortsatt kommer til å stille rekruttlag i 4. divisjon. Gjøvik FF vant første offisielle seriekamp 4-1 mot Søndre Land, vi gratulerer!

Give it the Full Gunn/Så fjæra fyk!
Ok. Det ser unektelig svært trist ut for Bryan “Stun” Gunn om dagen. I helgen ble det 3-2-tap for lokalrivalene Ipswich, og dermed befinner Norwich seg ett poeng bak Barnsley med én kamp mindre spilt. Med to kamper igjen å spille skal det godt gjøres å holde seg i Championship, og siden Off the Perch ikke er typen til å holde seg på et synkende skip vil vi forlate Gunn og hans tapre musketerer så snart serien er ferdigspilt. Men fortvil ei! I stedet vil vi bringe dere siste nytt fra norsk 6. divisjon avdeling 2 i Oslo, hvor Torshovs stolthet Oslo-Ørn skal ta steget tilbake til 5. divisjon. Laget har blitt trukket i pulje med blant annet Indre Østham, Panzer og Kurdistan, i tillegg til erkerivalene Vestre Aker. Første kamp spilles hjemme på Dælenenga Stadium of Light mot Panzer førstkommende onsdag kl 20.15. Her satser vi på at publikum består av flere enn de vanlige ungene som spør ”Hæ, Oslo Øl?!” når vi sier hvilket lag vi er. Møt opp for en dose jordnær og jovial fotball. Så fjæra fyk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar